Jouw meest bevrijdende doorbraak bij je kinderwens

Jouw meest bevrijdende doorbraak bij je kinderwens

Een doorbraak in verband met jouw kinderwens. Een shift. Een bevrijdende transformatie. Ineens een grote stap vooruit.

In een duidelijke, afgebakende tijdsperiode.  Efficiënt. Zonder nog meer tijdsverlies.

Maar anderzijds geen simpele quick fix. Verantwoord. Met een stevig fundament.

DAT is de esentie van wat ik mijn coachingprogramma’s wil bereiken. DAT is het resultaat dat ik samen met jou nastreef.

Omdat ik wéét dat dat het méést waardevolle is wat ik jou kan geven als kinderwenscoach!

 

To the point. Dit zijn doorbraken die klanten écht bereikten (alle namen zijn fictief om privacyredenen)!

Valérie ontdekte dat ze het vooral moeilijk had met de keuze die voor haar lag omdat de anonimiteit van een donor voor haar écht niet klopte. Ze besloot voluit haar buikgevoel hierover te volgen en ik toonde haar vervolgens de concrete mogelijkheden om vooralsnog voor een identificeerbare, open profiel donor te gaan.

Annelies  twijfelde of ze wel echt een kindje wilde, iets in haar- ze kon er zelf niet de vinger op leggen wat- weerhield er haar van om er volledig voor te gaan. Maar de tijd drong, ze was 40 geworden, en ze werd heel zenuwachtig. Ze leerde dat haar twijfels voortkwamen uit een bepaald patroon uit haar familiesysteem en leerde anderzijds om ook te durven kijken naar haar verlangen. Acht maanden na het programma liet ze me weten dat ze zwanger was.

Martha kon de stap naar eiceldonatie alleen maar zien als een negatief plan B en overwoog om haar kinderwens daarom los te laten. Ze leerde waar het schoentje voor haar vooral wrong bij eiceldonatie en hoe ze toch kon trouw blijven aan haar eigen visies en waarden.  We bekeken hoe ze dat in de praktijk kon omzetten. Ze ging eiceldonatie zien als een waardevolle kans i.p.v. een 2de rangs-plan.

Emilie besloot dat haar kinderwens zo fundamenteel was, dat ze niet niet langer in een relatie kon blijven waar daar geen ruimte voor was. Ze vond de moed om de relatie te verbreken en onderzoekt nu de mogelijkheden om solo moeder te worden.

An voelde dat de steun en fiat van haar naaste familie doorslaggevend was om voor het solomoederschap te kiezen, maar ze kon om één of andere reden de stap niet zetten om er met hen over te praten. Ze ontdekte waarom dat zo moeilijk is voor haar, bracht haar familie op de hoogte van haar plannen en kreeg hun volle steun.

Liesbeth had een bekende donor op het oog om solo mama te worden, maar ze leek wel verlamd om de stap naar hem te zetten. Ze leerde hoe ze dat moest aanpakken, welke vragen ze zeker moest stellen, welke afspraken ze zeker moest maken en ging met succes in gesprek.

Ingrid twijfelde al 3 jaar of ze zonder partner voor het moederschap zou gaan.  Ze hakte nu- op haar 41ste- eindelijk haar knoop door, staat nu volledig achter haar keuze en wil zeker geen kostbare tijd meer verliezen. Renée, 43 jaar, worstelde al minstens even lang met een soortgelijk dilemma. Zij kwam echter tot het besluit dat ze haar leven dan liever op een andere waardevolle manier wou inrichten; met behulp van een ondernemerscoach uit mijn netwerk werkt ze nu aan haar grote droom: een eigen zaak opstarten.

Charlotte  zat al in een fertiliteitstraject om single mama te worden, maar ze voelde steeds opnieuw paniekmomenten opkomen omdat ze vreesde de verkeerde keuze te hebben gemaakt. Ze ging haar twijfels beter begrijpen, maar ook dat het ok was om af en toe te twijfelen, dat niet alles perfect hoeft te zijn en om mild te zijn voor zichzelf.

 

En JIJ? Naar welke doorbraak snak jij echt? Welke knoop over jouw kinderwens beheerst meer en meer jouw leven? Welke grote sprong voorwaarts zou je zoooo graag maken?  Wat zou de allergrootste bevrijding betekenen?

En wat zal er dan veranderen: wat ga je dan eindelijk doen of juist niet meer doen en hoe ga je je voelen?

Omschrijf het allemaal eens zo concreet mogelijk voor jezelf! Lukt het? 

 

Ik begeleid jou naar jouw meest waardevolle doorbraak via mijn 1:1 coachingprogramma.

Zijn wij een match om hierrond samen te werken? Dat ontdekken we in een gratis matchgesprek, elke week heb ik ruimte voor 2 van die gesprekken!

 

 

Ja, ik wil graag een gratis matchgesprek.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Deel dit bericht:

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde Berichten

De rotonde
"Ik zit op een rotonde en ik neem geen afslag." Dat vertelde een klant me onlangs toen we het hadden...
Lees meer...
Welke stapels zie jij écht liggen?
Kies je op voluit voor het moederschap of niet? Doe je het NU, op een andere manier dan je het...
Lees meer...
5 tekenen dat je nog niet voluit achter je keuze staat!
Je staat voor een moeilijke keuze in verband met je kinderwens: ga je resoluut kiezen voor je eigen verlangen?, ga...
Lees meer...