Over mij

Over mij

Wie ben ik? 


 

kinderwenscoach

 

Ik ben Viki Peeters.

Ik ben gelukkig met mijn drie mannen. Waaronder twee zonen.

De weg naar dit gezinsgeluk, was een lange tocht.  Langs paden, waarvan ik nooit gedacht had dat ik er zou komen (een medisch fertiliteitstraject, zwangerschapsverliezen en onverwachte keuzes). En ook langs een paar diepe ravijnen.

Ik  raakte vaak de weg kwijt. Ik zag mist. En een wirwar van  wegen, die mij keuzestress bezorgde.

Ik bezweek soms onder mijn zware rugzak. Die ik altijd en overal meezeulde.

De hele expeditie eindigde uiteindelijk succesvol. Dankzij veel zoeken en navigeren. Dankzij veel vallen en weer recht krabbelen. Mijn oudste zoon werd geboren toen ik bijna 36 was, bij de jongste was ik al 42.

De berg was het beklimmen meer dan waard. Ik zou het opniéuw doen. Maar ik zou het ook andérs doen. Want ik leerde veel op mijn tocht. 

Het was- en is- de meest leerzame expeditie uit heel mijn leven.

 

Waarom richtte ik dit coachingbedrijf op?


 


 

Ik startte met mijn coachingbedrijf  rond het thema kinderwens nadat ik zelf een allesbehalve evident parcours aflegde bij het vormen van een gezin. 

Gaandeweg zag ik hoeveel single vrouwen met  een tikkende biologische klok vast zitten met hun kinderwens en verloren lopen in de opties om die wens alleen te vervullen. Hun struggelingen zijn heel specifiek en dat heeft even specifieke begeleiding nodig!

Ik ontdekte dat het mij erg lag om net dié begeleiding te geven. Ik kijk samen met jou mee naar je keuze, met veel affiniteit voor en cruciale achtergrondkennis over het thema kinderwens enerzijds, maar toch op een neutrale, niet sturende manier anderzijds. Dat werkt altijd opnieuw heel verhelderend!

Ik- oorspronkelijk ingenieur van opleiding- veranderde in de drijvende kracht achter dit coachingbedrijf , dankzij mijn eigen ervaringsverhaal, heel veel passie voor wat ik doe en wat ik leerde in de beste opleidingen:

  • Integrale coaching Essentials (Yourcoach Gent)
  • Integrale coaching Professional (Yourcoach Gent)
  • Professional certified coach (Yourcoach Gent)
  • Online coachen met impact (Yourcoach Gent)
  • Systemic coaching ( Systo Hasselt)
  • Van wens naar verwachting (UCLL, UZ Leuven, Fara)
  • Vrouwen met een miskraam goed begeleiden in je coachpraktijk (miskraambegeleiding.nl) 

 

 Als coach ben ik to-the-point en gericht op verandering en actie. 

Ik ben rustig, down-to-earth, constructief en positief ingesteld. Dat zijn eigenschappen die ook doorwerken in mijn manier van coachen. 

 

Ik kijk er naar uit om met jou een expeditie team te vormen.

Wil je graag weten op welke manier wij precies een team kunnen zijn, contacteer me dan voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

En/of wil je alvast een voorproefje van mijn visie en ‘stijl’?  Vraag dan mijn gratis reflectieboek: “Hoe maak je de beste keuzes bij jouw moederschapswens.” aan.  

 

Download hier je gratis reflectieboek. 

Vraag hier je gratis kennismakingsgesprek aan