Viki in podcasts

Viki in podcasts

Ontdek mijn eigen podcast of scrol verder naar onder en luister naar de andere boeiende podcasts waar ik te gast mocht zijn

40+ en kinderwens podcast

Mijn podcast gaat over succesvolle vrouwen van 40+ die hun kinderwens niet willen afschrijven, over verscheurende kinderwensbeslissingen onder tijdsdruk, levensbepalende dilemma’s die allesbehalve mainstream zijn, bloedstollende spannende fertiliteitstrajecten en zwangerschappen en boven alles over het gekmakend verlangen naar een laatste- kans- baby.

De Pod op podcast

Ik was te gast in ‘De Pod op podcast’ van Karen De Vriendt, oprichtster van praktijk De Schakel. Met deze podcast gaat ze in op allerlei thema’s uit het dagelijkse leven en probeert ze telkens te achterhalen: “Waar zou jij graag  ‘de pot op’ tegen zeggen?”.

We hadden een suuuuper fijn gesprek. Over wie ik echt ben. En over het thema kinderwens op 40+.

 

PS Grow What’s on your mind?

Peter Snauwaert, een grote naam in podcastland, interviewt zijn ondernemende gasten over uitdagingen in het leven, groei, falen en successen.

In zijn  rechttoe rechtaan stijl interviewt hij me voor zijn podcast over hoe ik  ambitieuze  vrouwen van 40+ help bij hun kinderwens.

 

Oermoeders de podcast

In deze podcast analyseert Victoria Landman vooroordelen en misvattingen over jong zwanger- en moederschap. Victoria nodigde me uit om in deze aflevering samen te praten over “afwijkende kinderwensen”.

Of je bent “te jong” en je laat je carrière daarmee zogezegd schieten. Of je bent “te oud” omdat je je carrière zogezegd liet primeren. Het lijkt nooit goed te zijn voor de maatschappij.