1:1 coachingtraject “Baby op 40+: van Wens naar Werkelijkheid”

Verhoogde zwangerschapskansen door de kracht van je mindset en energie

1:1 coachingtraject “Baby op 40+: van Wens naar Werkelijkheid”

Jouw missing link naar een baby op 40+

Je bent 40+ en racet tegen de tijd om nog moeder te worden. Aan de buitenkant ziet iedereen een powerlady die alles heeft wat haar hart verlangt, maar jij voelt pijn en verlangen om een (eerste of volgende) kind.

De beschikbaarheid van gezonde eicellen is doorslaggevend en medische ondersteuning, eventueel met eicel- of dubbele donatie, is misschien nodig.

Maar er is méér! De echte magie gebeurt wanneer jij ook in een krachtige, positieve mindset en energie stapt! In die energie:

 • Voel je (opnieuw) ongeremd enthousiaste opwinding over je kinderwens
 • Zie je concrete perspectieven en durf je met vertrouwen vooruit te kijken
 • Valt er een enorme last van je schouders

Phieuw! Yessssss!

Dit is de winnende combinatie

Medische begeleiding + energie/mindset = baby op 40+

Geen baby zonder óók dat tweede stuk aan te pakken, en laat dat nou juist mijn expertise zijn!

 • Doorvoel en visualiseer jouw zielsverlangen naar een kind
 • Shift de bullshit load aan negatieve emoties, gedachten en patronen
 • Maak beslissingen over je kinderwens (fertiliteitstraject, eicel- en/of spermadonatie, solo moederschap, draagmoederschap,…) die je 100% kunt ownen
 • Verruim je blik en ga niét mee in opties die niet goed voelen
 • Vind in het internationale fertiliteitscircuit jouw weg die spot-on voelt
 • Omring je met mensen die je up- liften en kies bewust voor klinieken, spermabanken, artsen, en donoren waarmee je een connectie voelt
 • Cultiveer een diep geloof in je vermogen om zwanger te worden, ondanks de uitdagingen

Dát dus!

Scheidingslijn in de vorm van stippen

Toen zette zich alles in beweging

Door dit coachingprogramma te doorlopen, heb ik mijn licht durven laten schijnen op mijn zuivere verlangen, dat bedekt was met angsten en meningen.

Op het moment dat ik het beeld kreeg van eiceldonatie als cadeau, dat ik mezelf mocht geven, toen zette veel zich alles in beweging!

 

Daniëlle (46)

Waarom Dit Echt Werkt

Alles is energie, ook je gedachten en emoties. Kom jij in die ‘high vibe’ waarin het kinderwensplaatje klopt, weerstand verdwijnt en je weer overvloedig enthousiasme voelt over je kinderwens? Dan word je een magneet voor je verlangen!

Vele klantenverhalen bewijzen het. Het is ook mijn eigen ervaring: ondanks de stempel ‘uitbehandeld’ kreeg ik twee kinderen.

Er is niets zweverigs aan. Ik ben de meest nuchtere persoon op aarde (met een ingenieursdiploma op zak 😉 ). Het is pure kwantumfysica. Hoge energie trekt hoge energie aan.

Ben jij klaar om die vibe te omarmen en je babydroom waar te maken?

Scheidingslijn in de vorm van stippen

kinderwenscoach

Vergroot je zwangerschapskansen met een bewezen coachingtraject

Dit is het meest specifieke kinderwenscoachingtraject voor 40+- ers in België en Nederland: gepersonaliseerd, to- the- point en doelgericht.

 

  1:1 coachingtraject

“baby op 40+: van Wens naar Werkelijkheid” 

4 maanden ALL- IN

 • 4 diepgaande gepersonaliseerde sessies- live of videocall 

Dit zijn allesbehalve droge praatsessies. Ik challenge je om je rationele denken te omzeilen en in je gevoel en onderbewustzijn te duiken. 

 • set reflectiedocumenten  + mijn persoonlijke feedback 

Tussen de sessies krijg je reflectiedocumenten, strategisch geselecteerd zodat jij alleen tijd steekt in dingen die jou echt vooruit helpen.
Ik neem jouw uitkomsten voor elke sessie grondig door, waardoor we telkens met een voorsprong beginnen en snel de diepere lagen kunnen bereiken die anders  niet zouden worden aangeraakt.

 • 7/7 WhatsApp- support

Voel je een moeilijk moment, heb je een vraag,…? Ik ben 7/7 beschikbaar via Whatsapp om binnen een dag te reageren en een veilige ruimte te bieden om even kort te sparren.
 

 • toegang tot mijn internationaal netwerk van fertiliteitsexpertise
  Als je verdwaalt in het doolhof van het internationale fertiliteitscircuit, help ik je om een shortcut te nemen door je rechtstreeks in contact te brengen met betrouwbare contactpersonen binnen fertiliteitsklinieken en spermabankorganisaties.
 

EXTRA :

 • geluidsopname van mijn kinderwens- visualisatieoefening

Deze visualisatieoefening  geeft op amper 20 minuten een grote shift. Je kan hem elke keer als je het nodig hebt even herbeluisteren, om opnieuw die krachtige energie te voelen stromen.

 • je eventuele partner kan zonder bijkomende investering deelnemen aan het programma

Ben je deel van een koppel? Jullie kiezen of jullie samen volgen of alleen. De investering is hetzelfde. Ook als je een bekende donor hebt, is die meer dan welkom.

 

 

 

Jouw energie is de magie om zwanger te worden

Dit is wat deze coachingmodule jou concreet oplevert:

 

 • Zwangerschapskansen: Vergroot je kansen aanzienlijk door een shift in je mindset en energie
 • Kinderwensexpert: Een sparringpartner op niveau die je bij elke stap ondersteunt
 • Tijd- en energiebesparing: Geen uitputtende zoektocht naar opties die écht goed voelen ; ik ken het fertiliteitswereldje door en door en gids je met liefde
 • Geluk van je toekomstige kind: Als jij nu positief en vol vertrouwen in dit proces staat, hoeft je kind later geen onverwerkt verdriet te dragen.

Ik begeleid maximaal 10 vrouwen (met of zonder partner) tegelijk rond hun grootste zielswens, zodat je mijn onverdeelde aandacht en energie krijgt.

De investering voor dit coachingtraject bedraagt 1695 euro.

Voel je dat dit coachingaanbod jou triggert? Vraag dan een gratis online matchgesprek aan.

 

Yesssss, ik wil dat gratis matchgesprek

Scheidingslijn in de vorm van stippen

Alles in dit coachingtraject is zo compleet uitgedacht en verzorgd

Na een eenzaam traject tot aan deze keuze was dit traject een verademing. Ik heb me vanaf het begin af aan zeer welkom en begrepen gevoeld. Ik vind het een groot pluspunt dat Viki tussendoor via app en mail beschikbaar is en snel reageert op vragen. Het is duidelijk dat ze veel weet dus echt een vraagbaak is op alle fronten, van emotionele vraagstukken tot praktische informatie.

Ik ben weer een stap verder in de bewustwording dat je nergens in je leven controle over hebt en dat ik me mag overgeven aan wat er op me af komt. En daar meer vertrouwen in te hebben.  Ik voel steeds meer enthousiasme en verlangen!

Alles in dit coachingtraject is al zo compleet uitgedacht en verzorgd, daar kan ik alleen maar mijn complimenten voor geven.

Elisa (44)