snelmodule ‘IVF/ IUI in buitenland’

snelmodule ‘IVF/ IUI in buitenland’

Jij bent een vrouw, 40+, die zich niet laat tegenhouden.

Ook niet door landsgrenzen als het om haar prangende kinderwens gaat.
Je gaat op zoek naar mogelijkheden, ook buiten de binnenlandse geijkte paden.

Dit is de essentie van mijn 1:1 snelmodule ‘IVF/ IUI in buitenland’

Het fertiliteitscircuit strekt zich ver voorbij de landsgrenzen uit, met een gigawaaier aan mogelijkheden door veel verschillende wetgevingen, aanbod en aanpak.
Er zijn tal van goede redenen waarom je je babydroom verder van huis zou laten helpen vervullen:

 • je kreeg de stempel ‘uitbehandeld’ en wil een second (third, fourth,..) opinion, waarbij men verder durft te kijken dan de platgetreden paden van onderzoeken en behandelplannen
 • jij wil alles op alles zetten voor die ‘laatste kans baby’: kwalitatieve behandelingen in de allerbeste klinieken die gespecialiseerd zijn in een bepaald type behandeling (bv. IVF met eiceldonatie), een holistische benadering,…
 • jij laat je geen opties opdringen die niet 100% goed voelen (bv. een anonieme donor), je laat je niet  begrenzen door regeltjes (bv.  leeftijdsgrenzen) die elders niet gelden
 • jij verwacht dat men respect opbrengt voor jouw kinderwens en je niet afschildert als ‘geriatrisch’
 • je wil geen kostbare tijd meer verliezen: geen wachttijden, hogere slaagkansen door jonge donoren en optimale matching met een donor
 • geen psychologische screening

Top dat je zo je keuzespectrum aan fertiliteitsklinieken en/of spermabanken kan verbreden. Maar wow, wat is dat internationaal fertiliteitslandschap een complex doolhof van regelgevingen, opties, taalbarrières, cultuurverschillen,… Ze maken het er niet makkelijker op voor een buitenstaander.

Klinken termen als ‘egg sharing’, ‘ERA’, ‘zwangerschapsgarantieprogramma’,… jou op dit moment nog onbekend in de oren? Niet meer na deze coachingmodule.

In deze korte module van 1 maand help ik jou een fertiliteitskliniek en/of spermabank- en daarmee nieuwe perspectieven– in het buitenland te vinden die voor jou als “spot on” voelt. Die voldoet aan jouw heel persoonlijke lijstje van wensen en waarden. Waar je connectie voelt met de plek en de mensen. En- most importantly- die je dichter bij je babydroom brengt.

Ik kén dit wereldje, inclusief de subtiele onderliggende lagen. Door onze korte samenwerking maak jij een shortcut in je zoekproces. Belangrijk, want jouw tijd en energie zijn kostbaar, toch?

Zo werkt het concreet

Deze snelmodule is laagdrempelig maar biedt je onmisbare (achtergrond)informatie, die Mr. Google je schuldig blijft en je fertiliteitskliniek in eigen land je niet vertelt.

 

 1:1 snelmodule  ‘IVF/ IUI in buitenland’

1 maand 

 

1 individuele coachingsessie(s)- live of videocall (75 min.)

+ 1 opvolgsessie- videocall (30 min.)

We bespreken jouw struggles, wensen en waarden.

Ik bezorg je op basis daarvan op maat rechtstreekse contactgegevens van betrouwbare contactpersonen uit mijn internationale netwerk van fertiliteitsklinieken, spermabanken,…

Afronden doen we in een korte opvolgsessie, waarin we overlopen welke stappen jij al hebt kunnen nemen met die informatie.

 

Inspiratiebladen ter voorbereiding 

We halen het maximum uit deze korte samenwerking nadat we de sessie beiden goed voorbereiden.
Je krijgt hiervoor twee inspiratiebladen, die jou helpen om je wensen en waarden op een rijtje te krijgen. Ik tune al op voorhand in op je uitkomsten, zodat we de sessie met een grote voorsprong starten.

 

7/7 WhatsApp- / e- mail support

Tussen de coachingsessie en de opvolgsessie (max. 1 maand) kan je me doorlopend vragen stellen, bv. naar meer informatie.

Stuur me een WhatsApp- of e- mail en ik antwoord je dezelfde dag

 

EXTRA :

 

checklist met vragen over behandelingen met eicel- en/of spermadonatie

De kans is groot dat je naar het buitenland trekt voor fertiliteitsbehandelingen met eicel- en/of spermadonatie. Wat moet je dan zeker vragen aan de fertiliteitskliniek(en)/ spermabank(en) waarmee je in gesprek gaat?

Ik bezorg je de meest volledige checklist met vragen als leidraad, inclusief een heel aantal waar je nooit zelf zou aan denken.

 

je eventuele partner kan zonder meerprijs deelnemen aan het programma

Ben je deel van een koppel? Jullie kiezen of jullie samen volgen of alleen. De kostprijs is hetzelfde.

 

 

Wil je daarna verder samenwerken, rond de andere struggles van je kinderwenstraject? Dat kan via mijn 1:1 coachingmodule ‘Eicel- en/of spermadonatie’ of mijn 1:1 coachingmodule ’40+ en kinderwens’ (eventueel 1 maand ingekort in tijd en dus aan een verlaagde prijs).

Voel de kracht van nieuwe perspectieven

Dit is wat deze snelmodule jou oplevert:

 • Je ziet weer nieuwe opties en voelt de kracht van nieuwe perspectieven stromen. Er is weer hoop.
 • Je voelt dat de keuze voor deze fertiliteitskliniek klopt. Je voelt je daar omringd door de juiste mensen, met de juiste kennis. Daardoor durf je de controle uit handen geven je je vol vertrouwen overgeven aan het proces.
 • Je neemt een shortcut omdat je het niet allemaal zelf moet uitzoeken. Je verliest niet nog meer kostbare tijd, die voor jou als succesvolle 40+ vrouw goud waard is.
 • Je hoeft je niet meer af te vragen: had ik niet beter…?
 • Je voelt weer die positieve vibe, die zo belangrijk is om je verlangen te ontvangen.

Ik werk met maximum 10 vrouwen (met of zonder partner) tegelijkertijd rond hun grootste zielswens. Zo krijg je mijn volle tijd en aandacht, zowel tijdens als tussen onze ontmoetingsmomenten in.

Deze snelmodule ‘IVF/ IUI in buitenland’ kost 250 euro. (je krijgt een factuur voor coaching)

 

Twee weken later al op het vliegtuig

Toen ik hoorde dat onze kinderwens in eigen land (Nederland) einde verhaal was omwille van mijn leeftijd (44), wist ik me geen raad meer.

Viki gaf ons op korte tijd informatie die we nooit elders kregen. De begeleiding was bijzonder to- the- point en nuttig.

Twee weken later zaten wij al op het vliegtuig voor voorbereidingen van ons vervolgtraject. Dat gaf zo’n goed gevoel.

 

Nancy (44)

Gaan wij binnenkort samen op zoek?

Zodra ik jouw antwoorden hieronder ontvang, stuur ik je mogelijke data om de coachingsessie in te plannen.

Heb je nog vragen over deze snelmodule vooraf? Noteer ze hieronder en dan bel ik je kort even op met de antwoorden.