JA OF NEE?: Voluit achter je keuze! (VIP- programma)

JA OF NEE?: Voluit achter je keuze! (VIP- programma)

Jij staat voor een levengroot dilemma:  ga je voluit voor je kinderwens: JA OF NEE?

Je kan het jezelf niet meer permitteren om nog lang te talmen met het doorhakken van die knoop. Het is nu of nooit.

In dit VIP- programma werken we naar een duidelijke JA of een duidelijke NEE.

We verlaten jouw verhaal van feiten en scenario’s dat je intussen heel goed kent. Je zit er muurvast.

Tijd voor verandering dus! We gaan kijken naar wat er onderliggend allemaal speelt, wat maakt dat jij geblokkeerd zit bij het maken van een keuze of wat maakt dat je gemaakte keuze nog altijd ‘wringt’.

We gebruiken 5 bewezen stappen. Die hebben al voor tientallen vrouwen een omslag gegeven in het keuzeproces over hun kinderwens!

Ik wil jou echt optimale kwaliteit en resultaat/verandering bieden. Dat lukt niet als ik coaching aanbied als bandwerk. Elke maand maak ik heel graag ruimte voor 5 nieuwe klanten.

 

 • STAP 1: Verlangen versus angsten: leer ze kennen en begrijpen.
 • STAP 2: Het grotere geheel: zie opheldering.
 • STAP 3: Verlies, durf ernaar te kijken.
 • STAP 4: Ga anders naar jezelf kijken en alles verandert.
 • STAP 5: Voluit achter jouw keuze.

 

 

 

 

Wat levert het VIP- programma jou op?


Je verliest niet nog meer kostbare tijd! Je kapt met uitstelgedrag en voorkomt dat de tijd voor jou zal beslissen!

Je kom eindelijk tot een DOORBRAAK, een SHIFT! Je neemt een bevrijdende stap, in welke richting dan ook: de uitkomst is een overtuigde  “ja” of  overtuigde “nee” zijn en beiden zijn éven waardevol!

In geval van een “ja” kan ik jou als kinderwenscoach verder ondersteunen, met mijn persoonlijk coachingtraject ‘Ja, maar HOE verder?: In een stroomversnelling!’‘.

Bij een “nee” kan ik jou eventueel gericht doorverwijzen binnen mijn netwerk van coaches voor een even belangrijke verdere invulling van jouw levensweg.

 

Er is terug rust in je hoofd, klaarheid. De grootse knoop is ontward. En het voelt als een positieve keuze. Je hebt weer vertrouwen in de toekomst.

 

De energie die deze ‘knoop’ opslorpte, ga je opnieuw in iets anders gaan steken. Het gaat weer ‘stromen’. Je gaat weer keuzes maken over andere aspecten in je leven, die mee geblokkeerd zaten (je werk, je huis, …)

 

Ook ten opzichte van de mensen in  je directe omgeving- zij die jij belangrijk vindt- durf je nu achter die keuze te gaan staan. Dat lucht op!

 

 Naar de toekomt toe, weet je dat je jezelf niets hebt te verwijten: je hebt er allés aan gedaan om een 100% doorvoelde en bewuste keuze te maken. Dat besef geeft rust. Je voorkomt dat de twijfels je later weer overmeesteren.

 

Ik sta nu 100% achter mijn keuze.

Ik zat vast in piekergedachten over het eventueel solo mama worden. Heel praktisch: het combineren met job en hobbies, financieel,… Ook zat ik met het grote dilemma: wacht ik nog op een partner of niet?

Viki hielp me de werkelijkheid onder ogen zien (ik heb geen tijd meer, ik kan mijn beslissing niet blijven uitstellen), in mezelf kijken, mijn piekergedachten omdraaien in mogelijkheden, mijn verlangens zien en niet alleen mijn angsten.

Het was bij momenten confronterend en emotioneel, maar ik kreeg de nodige tools en duwtjes om uiteindelijk zelf de knoop door te hakken, in een veilige omgeving.

Ik ben blij dat ik dit programma gevolgd heb, want ik ben nu klaar om de stap te zetten en sta nu 100% achter mijn keuze om alleen een kind te krijgen.

Joske

 

Lees hier meer verhalen van klanten.

Wat houdt het concreet in?


 

 

VIP- programma

 

 JA OF NEE?

Voluit achter je keuze!

950 euro

 

 

pakket van 6u individuele coaching

in te zetten  op maat van jouw verhaal

(doorlopen van de 5 stappen/ feedback over tools uit inspiratieboek en visualisatieoefening…)

gemiddelde doorlooptijd van 10 weken

live of videocall of combi

 

 

BONUS 1:

toegang tot mijn besloten Facebookgroep, waarin je vragen en ervaringen kan uitwisselen met andere klanten van dit VIP- programma (dus kleinschalig en vertrouwelijk!)

 

 

BONUS 2:

waardevol inspiratieboek met extra tools en geluidsopname met impactvolle visualisatieoefening om  (facultatief) thuis mee aan de slag te gaan en je keuzeproces verder te boosten

 

 

 

 

Wat is de investering in jezelf?  


 

Je betaalt  in twee schijven, van telkens 500 euro

 

Of je betaalt in één keer, 950 euro.

 

 

 

  kinderwenscoach

   

  Ik nodig jou graag uit voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek, welkom!

  Vraag hier je gratis kennismakingsgesprek aan.