Klanten vertellen
Laat je inspireren

Staat jouw verhaal hier binnenkort?

Twijfel of je met mij in zee gaat voor je grootse zielsverlangen?

Laat je inspireren door de krachtige verhalen en hartverwarmende berichten van andere 40+- vrouwen die je voorgingen.

kinderwenscoach

Scheidingslijn in de vorm van stippen

kinderwenscoach

Scheidingslijn in de vorm van stippen

Twee weken later al op het vliegtuig

Toen ik hoorde dat onze kinderwens in eigen land (Nederland) einde verhaal was omwille van mijn leeftijd (44), wist ik me geen raad meer.

Viki gaf ons op korte tijd informatie die we nooit elders kregen. De begeleiding was bijzonder to- the- point en nuttig.

Twee weken later zaten wij al op het vliegtuig voor voorbereidingen van ons vervolgtraject. Dat gaf zo’n goed gevoel.

 

Nancy (44)

Scheidingslijn in de vorm van stippen

KINDERWENSCOACH

Scheidingslijn in de vorm van stippen

Ze neemt je angsten serieus maar weet ze ook te pareren

Ik stapte in het coachingprogramma omdat ik het bijzonder moeilijk vond om de keuze te maken voor eiceldonatie en afscheid te nemen van een genetisch eigen kindje. Ik was ook bang voor de (voor)oordelen van anderen.

Viki is zeer kundig, slim, intelligent en doorziet veel processen. Ze neemt je angsten serieus maar weet ze ook te pareren. Heel knap en mooi hoe ze vrouwen begeleidt bij de meest ingewikkelde keuze van hun leven.

Het programma gaf concrete handvatten om met angsten, twijfels en verlies om te gaan en hielp me bij het zetten van verdere stappen. De hand-outs (worksheets) waren fijn, omdat ik hierop kon terugvallen bij moeilijke momenten. De visualisatieoefening was helpend om ook meer en meer stil te staan bij mijn verlangen, niet alleen bij mijn angsten en blokkerende gedachten.

Elsa (44)

Scheidingslijn in de vorm van stippen

KINDERWENSCOACH

Scheidingslijn in de vorm van stippen

Intussen de heel gelukkige ouders van een dochtertje

Na een lang en slopend fertiliteitstraject (met eigen eicellen), kreeg ik het advies om mij te laten behandelen met de hulp van donoreicellen.

Dit hing al een tijdje in de lucht maar toen het besef er kwam dat dat de enige weg was voor mij, kwamen er veel emoties naar boven: het aanvaarden van mijn onvruchtbaarheid, angst voor de toekomst, 1001 vragen over hoe het zal zijn, voor mij maar vooral voor mijn toekomstig kind. Het was veel om te verwerken.

Ik praatte met mijn vriendinnen, mijn moeder en ook met een therapeut. En ze hadden de beste bedoelingen, maar niemand kon me echt begrijpen omdat het voor hen onbekend terrein was. En dat voelde eenzaam.

Daarom was ik heel opgelucht toen ik Viki heb leren kennen. Door haar ervaringen en vakkennis kon ze mij wel begrijpen en op een gestructureerde en eerlijke manier begeleiden naar de juiste keuzes. Het voelde zo goed om met iemand te praten die echt kennis van zaken heeft.

Korte tijd na mijn verhelderende sessies met Viki, hebben mijn partner en ik de grote stap gezet.

Intussen zijn wij de heel gelukkige ouders van een dochtertje. Er komen nog steeds af en toe vragen en zeker wat emoties naar boven, maar ik kan ze beter plaatsen omdat ik met vertrouwen in ons verhaal en in mijn moederschap sta.

Veerle (41)

Scheidingslijn in de vorm van stippen

KINDERWENSCOACH

Scheidingslijn in de vorm van stippen

Let’s do this!

Ik ben single wensmama. Bij aanvang van het programma zat ik vast in mijn beslissingsproces.

Enerzijds twijfelde ik of ik naar een fertiliteitscentrum wou stappen. De screening door een psycholoog en eventuele wachttijden voor een spermadonor schrikten mij af.

Anderzijds voelde het scenario waarbij ik het zelf zou regelen met een bekende donor ook niet helemaal goed.

Tijdens de eerste sessie van het programma gingen mijn ogen al meteen open: het scenario met mijn bekende donor had praktische, juridische en emotionele consequenties die niet klopten voor mij.

Viki deed mij reflecteren over alle vragen die ik mij moest stellen, waardoor ik er sterk kwam in te staan.

Ik voel intussen echt: ik mag dit doen, ik verdien dit! Ook als is single mama worden niet het traditionele plaatje. Ook al heb ik een drukke job met onregelmatige uren. Ik heb een kind zoveel te bieden.

Op het einde van de laatste sessie voelde ik: “Komaan, let’s do this!”

Een paar dagen later vertrok ik naar het gesprek met de fertiliteitspsycholoog, stevig in mijn schoenen.

Binnenkort start ik het medisch traject om mijn grote wens te vervullen!

Emmy

Wil jij ook graag samen werken?

Elke maand start ik heel graag (maximum) 3 nieuwe klanten op, die mijn volle aandacht krijgen om hun kinderwens in een stroomversnelling te brengen