Wat je kan leren uit het verhaal van mijn zoon en zijn “royal dog”

Wat je kan leren uit het verhaal van mijn zoon en zijn “royal dog”

Clarence is de hond van wijlen de Britse koningin Elizabeth II. Voor de hondenkenners: Clarence is een corgi. Voor de niet- hondenkenners: een corgi is een soort fluffy worst op korte pootjes, een vosachtige snuit en grote driehoekige oren. Clarence woont bij ons. Bij mijn jongste zoon Arthur met name. De pluche knuffel versie wel te verstaan.

Clarence de knuffel kwam op een bijzondere manier tot bij ons. En dat ging zo…

Clarence woonde oorspronkelijk op “The Royal yacht Britannia”. Dat is het schip dat de Britse koninklijke familie tot midden jaren 90 gebruikte voor buitenlandse reizen en dat intussen in de haven van de Schotse hoofdstad Edinburgh ligt en voor het publiek toegankelijk is.

De pluche Clarence verbleef meer bepaald in de souvenirshop van de Britannia en wachtte daar als cadeau op de kleine ‘visitors’ van het koninklijke yacht. Dat vertelde een in statig uniform uitgedoste host mijn jongste zoon toen we het schip opgingen. Ik zag hoe de pretlichtjes in de ogen van Arthur instant oplichtten [Arthur begrijpt heel goed Engels, thanks  Youtube]

Maar teleurstelling overviel hem toen duidelijk werd wat hij daar eerst allemaal moest voor doén: een lange tocht doorheen de wirwar van vertrekken en scheepsdekken van de Britannia, pluche corgi’s (allemaal “twin brothers and sisters” van Clarence) zoeken die ‘very well hidden’,  héél goed verstopt zaten op het schip en dan in de souvenirshop het exacte aantal vertellen. Alleen als het juist was, zou hij een Clarence cadeau krijgen [wat ik hoorde, alhoewel het niet werd gezegd denk ik(hihi): en anders zullen je ouders hem wel kopen voor jou, wegens de dramatische teleurstelling].

“Do you have any more questions?”, vroeg de man vervolgens, terwijl hij zich naar Arthur toeboog. Ik zag Arthur een moment nadenkend kijken, waarna ik hem in zijn most posh English en met een uitgestreken gezicht hoorde zeggen: “Yessss, I have a question: how many hidden Clarences are there on the ship?” [my boy…]
De man verloor bij het horen van die verrassende vraag zijn Britse flegmatiek en barstte uit in een ongedwongen en geanimeerde bulderlach. Toen hij eindelijk uit zijn lachbui kwam, heeft hij Arthur iets in zijn oor gefluisterd. Tot op de dag van vandaag heeft die ons nooit willen vertellen wat dat was. Long story short: Arthur  huppelde opgewekt de Britannia af, wist het juiste aantal te vertellen en nam Clarence dus op het einde van ons bezoek met een brede overwinnaarsglimlach (of was het een grijns?) in ontvangst in de souvenirshop.

Short cuts maken. De weg eenvoudiger, lichter, korter én succesvoller maken.
Dat wil ik ook dat mijn klanten- succesvolle vrouwen van 40+ die hun kinderwens niet willen afschrijven- doen bij het verwezenlijken van hun grote zielsverlangen, hun babydroom!

Die shortcut kan jij maken door een shift in jouw mindset en energie! Een shift waarbij rationele weerstand, het denken in onmogelijkheden, emotionele onrust en zwaarte van je af glijden. Waarbij je niet langer in een controle- kramp vast zit. Waarbij de keuzes die je maakt(e) in je kinderwenstraject écht helemaal goed voelen en als de jouwe. Waarbij je weer gaat denken en voelen in mogelijkheden. Waarbij je je weer blij en excited voelt over je kinderwens! Dié vibe! Is zoooooooo waardevol en belangrijk om je verlangen te ontvangen! (lees dit stukje nog een paar keer en laat het binnendringen alsjeblieeffffff) Ik kan je die shift als kinderwens hélpen maken.

Die shortcut kan ik je ook- meer op praktisch vlak- helpen maken door je de weg te wijzen in het doolhof dat het fertiliteitscircuit- nationaal en internationaal- is. Ik ken dit wereldje door en door. Ik help je de voor jou meest kloppende beslissingen maken, met de beste informatie op jouw maat en in de kortst mogelijke tijdspanne.

Durf jij te geloven in shortcuts? Durf jij voluit te voelen in mogelijkheden over jouw kinderwens? Durf jij dat excitement (opnieuw) te voelen?

Vul dan de intakevraagjes op mijn website in en ik kijk of jij een geschikte kandidaat bent voor mijn coachingmodule “40+ en kinderwens”. Ik werk met maximum 10 vrouwen (eventueel met partner) tegelijkertijd, zodat die mijn onverdeelde aandacht hebben tijdens én tussen de sessies.
Ik contacteer je sowieso binnen de 2 werkdagen en dan plannen we eventueel een gratis online matchgesprek in.
Ik lees je graag!

Ik wil shortcuts en dus een gratis matchgesprek

Deel dit bericht:

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde Berichten

Hoe herkenbaar is het verdriet van de minister?
“Ik heb er niet voor gekozen om geen kinderen te krijgen, een groot verdriet” blokletterden enkele kranten onlangs. Het is...
Lees meer...
Waarom ik nog vaak terugdenk aan de Australiër in Laos
Het was al stikdonker toen we er per boot arriveerden via de brede Mekong rivier. Het Laotionaanse dorpje bestond uit...
Lees meer...
Chicken Vindaloo en champagne
Vlak na de geboortes van mijn zonen begon Jan En Alleman plots een uitzonderlijke interesse te vertonen in wat ik...
Lees meer...