VIP workshop: krachtige eye openers

VIP workshop: krachtige eye openers

Ik ga heel graag met een select gezelschap aan de slag in de inspirerende  VIP workshop: ‘Krachtige eye openers bij een luid tikkende biologische klok.’  

Deze workshop gaat door op zondagnamiddag 13 december 2020  (zie verder voor de praktische modaliteiten).   

 

Voor wie is deze workshop?

Deze workshop is echt iets voor jou als je één of meerdere van onderstaande punten herkent.

Je staat alleen met je kinderwens en voelt tijdsdruk.

Je hebt een- aarzelende of overtuigde- kinderwens. Maar je staat alleen met die wens. Je hebt geen partner of je partner deelt je kinderwens niet. En je hoort je biologische klok luid tikken.

Je piekert veel, voelt angst, bij momenten paniek: “Het gaat niet meer lukken. Ik ga nooit (opnieuw) moeder worden. Ik ga te laat zijn.” De onzekerheid over of je wel ooit een (volgende) kind in je armen gaat houden, overmeestert je vaak.

Je begint je sociaal de vreemde eend in de bijt te voelen.

In je vriendenkring lijkt iedereen al lang opgroeiende kinderen te hebben. Jongere vrienden en collega’s ‘halen’ je zelfs  ‘in’. Waarom iedereen wel en jij nog altijd niet? Het vreet stiekem aan je zelfbeeld. Je begint meer en meer aan jezelf te twijfelen.

Je bent mogelijk ook wat bang voor ongewenste reacties en commentaar over jouw moederschapswens.

Je vraagt je af of je alleen wil gaan voor een kind en hoe ver je wil gaan.

Ga je alleen voor een kind of niet?  Start je met een medisch traject, hoeveel tijd wil je dat geven?  Hoe oud is ‘te oud’? Wat als een donor in jouw picture komt?  Waar ligt je grens?

Je worstelt met keuzes en dilemma’s waar je hoofd op de duur helemaal lijkt op te blokkeren.

Je piekert over hoe het eventueel zal zijn als alleenstaande en  misschien ook ‘latere’ mama.

Is het egoïstisch om alleen voor een kind, is het ethisch verantwoord? Zal het praktisch haalbaar zijn? Zijn er juridische valkuilen?

Je worstelt misschien ook met je leeftijd, de tijd gaat ineens veel te snel. Wat zullen de uitdagingen zijn van het latere moederschap? Ga je wel een even goede moeder zijn als ‘latere’ moeder? Hoe zal het zijn voor je kind?

Alleszins, je wil een keuze maken, verlies integreren, rust in je hoofd terugvinden, minder paniek voelen, je niet meer volledig laten overmannen door deze kwestie, weer meer genieten van je leven, er beter over communiceren met bepaalde belangrijke mensen in je omgeving, een meer positieve mindset ontwikkelen,…

Je wilt graag even de tijd uittrekken voor jezelf, om te begrijpen wat jou weghoudt van die doorbraak. Want je voelt dat er écht iets moét veranderen! 

 

Wat mag je verwachten van deze workshop?

  • Ik ontvang heel graag 3 VIP’s tijdens een inspirerende namiddag.
  • Dit beperkt aantal deelnemers biedt jou de ideale mix van enerzijds veel persoonlijke aandacht en anderzijds groepsdynamiek en waardevolle contacten met anderen.
  • Je leert wat er nodig is voor die doorbraak, die zo moeilijk te verwezenlijken lijkt (zie hierboven). Waar moet je zeker naar kijken? Welke “denkfouten” maak je die je hiervan weghouden? Welke valkuilen zijn er? Je gaat met krachtige eye openers naar huis, die een cruciale eerste stap zijn naar verandering.
  • Ik geef jou in deze workshop verhelderende info en ik zet jou aan het reflecteren via enkele vragen en oefeningen. Je kiest zelf wat je hierover wil delen t.o.v. mij en de andere deelnemers, je beleeft deze workshop op een manier die voor jou goed voelt.

kinderwenscoach

 

Hoe verloopt het praktisch?

 • Ik nodig jou terwijl je dit leest heel graag uit voor deze workshop. Ik ontvang slechts 3 VIP’s per workshop!
 • De namiddag-workshop gaat live door, op een ontspannen zondagnamiddag 13 december 2020, van 14u30- 17u.   
 • Door de verstrengde Coronamaatregelen gaat deze workshop enkel online door.  Misschien wilde jij bij voorkeur anderen live ontmoeten om rond dit thema te communiceren. Ik snap dat helemaal! En nee, het is niet helemaal hetzelfde. Maar mekaar online ontmoeten is nog altijd beter dan mekaar niét ontmoeten. Het blijft een kans om in een besloten groepje samen te komen en te werken hierrond. En je bespaart er jezelf natuurlijk een verplaatsing mee. Gewoon een zondagnamiddag in je luie zetel, moet je maar denken. (PS: Momenteel is er nog geen enkel zicht op wanneer de eerste live versie van deze workshop terug kan doorgaan, ook begin 2021 is onzeker.)
 • Je krijgt een werkboekje dat je tijdens en na de workshop kan gebruiken.
 • Je betaalt voor deze VIP workshop het niet-VIP prijsje van 40 euro. Je inschrijving is definitief als het bedrag betaald is.

 

kinderwenscoach

Inschrijvingsformulier

Ja, ik schrijf mij graag in voor deze VIP- workshop!

Ik vermeld hieronder bij ‘Bericht’  ‘VIP workshop 13 december’  (niet vergeten! 🙂 )