Gratis webinar: “Naar meer rust en vertrouwen na jouw zwangerschapsverlies?”

Gratis webinar: “Naar meer rust en vertrouwen na jouw zwangerschapsverlies?”

Tikt jouw biologische klok al hard en wil je die moederschapswens toch zo graag vervuld zien? Dan bestaat helaas de kans dat je er al mee geconfronteerd bent geweest: een zwangerschapsverlies…

Heb jij een kindje(s) (vruchtje(s)/ embryootje(s)/ foetusje(s)/sterretje(s) /vlindertje(s) /…) verloren tijdens je zwangerschap? 

Meld je dan aan voor het gratis webinar ‘Naar meer rust en vertrouwen na jouw zwangerschapsverlies?’, op dinsdag 18 augustus 2020  van 20u tot 21u.

De duur van je zwangerschap op het moment van je verlies hoeft geen graadmeter te zijn voor je verdriet, dus doet hier helemaal niet terzake. Iedereen is welkom.

 

webinar miskraam

 

Herken je dit….?

…Je voelt een verwarrende mix van emoties, die veel energie opslorpt. Je voelt dat er voor jou iets fundamenteels is veranderd. Maar tegelijkertijd is je kindje(s) (vruchtje(s)/ embryootje(s)/ foetusje(s)/ sterretje(s) / vlindertje(s)…) niet tastbaar aanwezig en draait de wereld door. 

…Je omgeving heeft het er eigenlijk liever niet over. Het is ongemakkelijk. Of misschien weten ze het niet of zijn ze het al vergeten. Het voelt bij momenten eenzaam.

…Je bent het vertrouwen in jezelf en je eigen lichaam kwijt geraakt. Een volgende zwangerschap voelt eng. Maar tegelijkertijd verlang je daar nu net zo hard naar.

 

 En wil je zo graag…?

 …respect er erkenning voor jouw verlies

…terug naar de toekomst durven kijken

…rust in je hoofd

 

 Dit gratis webinar helpt je hierbij een eerste stapje op weg, want…

…ik geef je inzichten over het ontstaan van die verwarrende mix van emoties en waarom ze zo destructief kunnen zijn

…we gaan samen na wat belangrijk is om terug meer rust en vertrouwen te krijgen

…via een privé chatfunctie kan je emoties en ervaringen delen en vragen stellen

 

Herkenbaar? Schrijf je dan zeker in.

Het webinar is gratis en je volgt het online, waar je maar wil (staycation/ vacation/ where ever). Je krijgt een link doorgemaild, meteen nadat je je hebt aangemeld.

Kan je toch niet live meevolgen? Geen probleem, je krijgt de volledige opname van het webinar sowieso doorgemaild. Die blijft geldig tot het einde van de zomervakantie.

 

 

 

 

 

Aanmelding gratis webinar dinsdag 18 augustus 2020, 20u- 21u

” Terug naar meer rust en vertrouwen na jouw zwangerschapsverlies?”

 

Ja, ik wil mij graag aanmelden voor dit webinar.

Daarnaast krijg ik 2-wekelijks een inspiratiemail met artikel.