Is dit programma praktisch wel haalbaar voor mij? Ik woon (nogal) ver van jou.

Is dit programma praktisch wel haalbaar voor mij? Ik woon (nogal) ver van jou.

Ik zit op 2 locaties. Enerzijds op een stedelijke locatie, vlak naast het Centraal Station van Antwerpen dus zéér goed bereikbaar. Anderzijds op een landelijke locatie, in Ravels vlakbij Turnhout. Voor ieder wat wils dus qua locatie.

Daarnaast bied ik de mogelijkheid om het begeleidingsprogramma deels of volledig online te doen. Face tot face via videocalls. Bij mijn programma’s  zit een 5-delig werkboek, waarin onder meer heel wat oefeningen zitten waar je in tussen de 1-1 sessies gewoon thuis mee aan de slag kan en waarover ik je feedback kan geven.

Ik bied dus zeker voldoende flexibiliteit aan qua locatie en werkwijze opdat je ook met mij aan de slag kan als je wat verder weg woont.

Een belangrijke vraag aan jezelf is ook: hoe belangrijk is dit voor jou, wat heb je er voor over, welke verplaatsing ben je bereid te maken? Ik zelf heb bijvoorbeeld een coach (jawel 😉 ), die mijn empowert als coach en ondernemer. Ik verplaats mij vanuit Antwerpen naar Leuven voor mijn coach. Maar de waarde die ik hieruit haal maakt voor mij ruimschoots die verplaatsing goed… Afstand is- tot op zekere hoogte- relatief, denk ik zelf.

Deel dit bericht: