Ik ben bezig al met vruchtbaarheidsbehandelingen. Krijg ik dit begeleidingsprogramma wel ingepast, kan ik het er wel bijnemen?

Ik ben bezig al met vruchtbaarheidsbehandelingen. Krijg ik dit begeleidingsprogramma wel ingepast, kan ik het er wel bijnemen?

Een medisch traject van vruchtbaarheidsbehandelingen is een zwaar proces. Niet alleen emotioneel. Ook praktisch. Je moet het maar allemaal zien gecombineerd te krijgen: de behandelingen, je werk, je sociaal leven, …Er kruipt heel wat tijd en energie in.

Je kan jezelf bovendien de vraag stellen: wanneer ga je wél genoeg tijd hebben? Het antwoord is: nooit!! Tijd héb je meestal niet. Tijd maak je. Voor die zaken die jij belangrijk genoeg vindt om tijd voor uit te trekken. Het gaat om prioriteiten. Dus hoe belangrijk is het voor jou om deze kwestie aan te pakken? Of wat is jouw drempel om het niet te doen? Wat houdt jou écht tegen? Waar zit jouw twijfel precies?

Lees in verband met deze vraag ook eens mijn artikel Wat is de meest gehoorde reden om niet voor wat extra begeleiding te kiezen?

Puur praktisch bekijken we samen hoe we een programma optimaal kunnen organiseren, er zijn verschillende varianten mogelijk. We bespreken dat in een vrijblijvend kennismakingsgesprek, boek er gerust één in.

 

 

 

Vraag hier je gratis kennismakingsgesprek aan.

 

Deel dit bericht: