Ik ben al bezig met vruchtbaarheidsbehandelingen en dat kost mij toch al wel wat geld. Kan ik niet beter alleen verder investeren in die behandelingen?

Ik ben al bezig met vruchtbaarheidsbehandelingen en dat kost mij toch al wel wat geld. Kan ik niet beter alleen verder investeren in die behandelingen?

Mijn begeleidingsprogramma’s zijn inderdaad voor jou extra bovenop een eventueel medisch traject. Het is ook extra in de positieve zin, met name een stap naar een noodzakelijke doorbraak. Zodat jij helemaal achter je keuze kan gaan staan. Maar het is inderdaad ook financieel extra.

Ik geloof (natuurlijk 😉 ) in de meerwaarde van mijn programma’s, ook bijvoorbeeld als je al  bezig bent met vruchtbaarheidsbehandelingen. Ja, het kost jou inderdaad iets, maar wat gaat je kosten als je gaat blijven twijfelen of die wel de juiste stap was die je te zetten had? Voor jou en voor je eventuele toekomstige kind?

Ik denk dat ik mag zeggen dat de prijzen van mijn aanbod heel eerlijk en naar waarde zijn. Anderzijds heb ik niet te oordelen over jouw financiële situatie en prioriteiten. Want daar gaat het dan vaak om: prioriteiten.

Vanuit oprechte betrokkenheid wil ik toch even volgende eye-opener-vragen stellen:

  • Hoe prioritair is dit voor jou? Hoe belangrijk is het voor jou om aan de slag te gaan met hetgeen je zo lastig vindt in dit verhaal? Waar zou je wel geld aan uitgeven, zelfs al wordt het niet terugbetaald?
  • Hoeveel is deze begeleiding jou waard? Wat hebben mijn programma’s nodig opdat je het niet erg zou vinden dat het niet terugbetaald wordt?
  • Stel dat je het ‘te duur’ vindt vanuit het principe ‘dat het niet terugbetaald wordt, wat zit er dan eventueel onder die stelling? Waar zitten er nog twijfels bij jou? Wat zegt je gevoel écht? Waar gaat het nog om?
  • Hoeveel commitment ga je voelen als je in een programma stapt, waarin je heel bewust geïnvesteerd hebt? En hoeveel commitment zou je voelen als je een terugbetaald begeleidingsprogramma zou stappen (voor zover een vergelijkbaar programma dat terugbetaald wordt dan al zou bestaan)? Dit is zeker iets om over na te denken, zeker als je weet dat het resultaat dat je behaald recht evenredig zal zijn met je commitment.
  • Mijn programma’s worden niet terugbetaald dus kosten wel iets. Maar wat kost het je als je het niet doet? Voor jouw welzijn, je werk,…?
  • Mijn programma’s zijn een investering in jezelf.  Het gaat over begeleiding bij een doorbraak die dringend en bevrijdend is voor jou. Hoe is het voor jou om voluit te kiezen voor jezelf hierin? Waar doe je dat wel of niet, durven kiezen voor jezelf?

 

 

 

 

 

 

 

Deel dit bericht: